Uitnodiging 2e Stadsgesprek Merwedekanaalzone op 19 april 2017

Gepubliceerd op

Na het 1e stadsgesprek Merwedekanaalzone van 21 maart, met meer dan 130 deelnemers, gaan we met diverse partijen door met het uitwerken van de verschillende thema’s rond de Merwedekanaalzone. Voor het verder uitwerken en concreter maken van deze thema’s doen we weer een beroep op u! Wij nodigen u dan ook graag uit voor het 2e stadsgesprek op 19 april. Meer nog dan u al van ons gewend bent gaan we in groepen echt aan het werk met de volgende thema’s:

  1. Mate van stedelijkheid
  2. Mobiliteit en energie
  3. Voorzieningen en functiemix
  4. Stedelijk wonen

We zijn benieuwd naar uw reacties, ideeën en inzichten om deze gebiedsontwikkeling tot een succes te maken. De inzichten en ideeën die we tijdens de stadsgesprekken ophalen, worden verwerkt in de plannen voor de Merwedekanaalzone.

 

Datum: Woensdag 19 april

Tijd: 18:30 tot 22:00 uur

Waar: de Stadstuin, Europalaan 20, Utrecht

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het stadsgesprek van 19 april door een e-mail te sturen naar merwedekanaalzone@utrecht.nl (graag voor 14 april). U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging. Hoe het programma van de avond er precies uitziet, sturen wij u kort van tevoren. U bent van harte welkom op het stadsgesprek!

 

Vervolg:

Het volgende en de laatste van drie stadsgesprekken is op 16 mei (avond). Deze datum kunt u alvast in uw agenda noteren wanneer u ook hier weer bij wilt zijn.

 

Terugblik 21 maart

© 2019 All Rights Reserved