Bestuur

Elk jaar kiezen de bewoners nieuwe bestuursleden. Hieronder kan je zien wie de bewoners nu vertegewoordigen en wie je kan aanspreken als je iets wil melden over de kooptoren.

Josta van Brouwershaven

Bewoner sinds 2013
Bestuur sinds mei 2015

Waarom bestuurslid?

Ik vond het vanaf een afstand al interessant om te zien hoeveel er speelt in en rondom dit gebouw. Het leek mij leuk om dit van dichtbij mee te maken en daarom zit ik sinds mei 2015 bij het bestuur van VvE CCM. Het allerbelangrijkste vond ik het vinden van een duurzaam communicatiemiddel. Daarom houd ik mij voornamelijk bezig met het ontwikkelen en up-to-date houden van de website.

Overig

Naast dit bestuur ga ik o.a. graag borrelen met vrienden, sporten en studeer ik Organisaties, Verandering en Management.

Celine Olsthoorn

Bewoner sinds 2010
Bestuur sinds 2014

Doel

-

Overig

Ik ben nog druk met het afronden van mijn studie psychologie en ben daarnaast altijd in voor een drankje en gezelligheid.

Utrecht Woningen

Utrecht Woningen is eigenaar van een groot aantal appartementen in de kooptoren en verhuurd deze via Wolf Huisvestingsgroep. Utrecht Woningen is een projectvennootschap van Hof Capital. Binnen het VVE-bestuur vertegenwoordigt Gerrit Keij Utrecht Woningen. Hij heeft ruime ervaring met het exploiteren van woningen en voegt met name juridische en financiële kennis toe aan het VVE-bestuur.

© 2019 All Rights Reserved